Døre og vinduer

Nye døre og vinduer løfter husets udseende og nedbringer energiforbruget.

Jahn Tømrer og Entreprise ApS tager de gamle vinduer og døre ud og monterer de nye. Vi anbefaler altid kvalitetsprodukter såsom mærkerne Outrup og Rationel, men monterer naturligvis også vinduer og døre af andre mærker, hvis du foretrækker en billigere løsning.

Under alle omstændigheder vejleder vi dig altid gerne om produkter og løsninger i forhold til vedligeholdelse, holdbarhed, energimærkning, priser, mv. Vi har erfaringen og giver dig god sparring til dit konkrete projekt.

Vi monterer også hele glaspartier, så du får mere lys ind i boligen. Det kan være i forbindelse med et indgangsparti eller for at åbne en udsigt ud over haven eller landskabet. Vi etablerer også nye døre og vinduer, hvor der før var lukket mur – og vi monterer tagvinduer, så du får mere lys ind fra oven.

Hvis du er entreprenør og har brug for ekstra hænder i forbindelse med større entrepriser, så påtager vi os gerne opgaver med udskiftning af vinduer og døre i en boligforening, en større ejendom eller tilsvarende.

 

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. 

Alt i tømrerarbejde udendørs såvel som indendørs. Skal du have nyt tag på huset, ændret ruminddelingen eller have bygget en ny terrasse? Skal hele huset eller lejligheden renoveres eller har du brug for en tilbygning?

Vi påtager os små som store opgaver i København og på hele Sjælland.

 

  Tømrer i Faxe Ladeplads

  Jahn Tømrer og Entreprise ApS er en mindre tømrervirksomhed med adresse i Faxe Ladeplads på Sydsjælland. Vi kører gerne til opgaver på hele Sjælland, og en stor del af vores kunder kommer fra Københavnsområdet.

   

  Kontaktinfo

  Hestehavevej 11
  4654 Faxe Ladeplads

  Følg os på Facebook