Køkkenmontage

Går du med tanker om et nyt køkken? Så husk, at opsætningen af køkkenet er en vigtig faktor for, hvordan det nye køkken kommer til at se ud.

Jahn Tømrer og Entreprise ApS sætter dit nye køkken op, så du kan glæde dig over det i mange år frem. Dit køkken skal naturligvis sættes solidt og præcist op, så det står skarpt og snorlige. Men det handler ikke kun om udseendet. Et køkken er en arbejdsstation, så det betyder også meget, at det er funktionelt og praktisk for dig at arbejde i dagligt.

Vi kører i øjeblikket meget for HTH Køkkener, men vi sætter i princippet dit nye køkken op uanset hvilket mærke, du har valgt.

Opsætning af køkkener i København og overalt på Sjælland.

Vi sætter også gerne dit køkken op, så du kan komme i gang med at lave spændende mad i nye smukke omgivelser!

Køkkenmontage som underentreprenør

Er du entreprenør, så kan du hyre os ind som underentreprenør, hvis der skal sættes en stribe køkkener op i en større ejendom. Vi har erfaringen og arbejder både effektivt og grundigt – med respekt for både kvalitet og tidsplaner. Kontakt os i dag, så vi kan indgå en aftale!

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. 

Alt i tømrerarbejde udendørs såvel som indendørs. Skal du have nyt tag på huset, ændret ruminddelingen eller have bygget en ny terrasse? Skal hele huset eller lejligheden renoveres eller har du brug for en tilbygning?

Vi påtager os små som store opgaver i København og på hele Sjælland:

 

  Tømrer i Faxe Ladeplads

  Jahn Tømrer og Entreprise ApS er en mindre tømrervirksomhed med adresse i Faxe Ladeplads på Sydsjælland. Vi kører gerne til opgaver på hele Sjælland, og en stor del af vores kunder kommer fra Københavnsområdet.

   

  Kontaktinfo

  Hestehavevej 11
  4654 Faxe Ladeplads

  Følg os på Facebook