Tag

Trænger dit hus til et nyt tag?

Er det gamle tag ved at være godt slidt, så er det måske på tide at få lagt et nyt.

Jahn Tømrer og Entreprise ApS laver dit nye tag, så det bliver både solidt, holdbart og smukt at se på. Vi laver alle former for tegltag, eternittag, ståltage, tagkonstruktioner, mv. Vi tilbyder også tagpap, hvor vi bygger konstruktionen og hyrer en tagdækker til at brænde tagpappet på.

Når du kontakter os med ønske om et nyt tag, så kommer vi ud og kigger på opgaven. Vi tager en snak med dig om materialer og løsninger, samt spørger ind til dit projekt, så vi er sikre på, at du har tænkt på det hele. Vi præsenterer dig gerne for fordele og ulemper, hvis du er i tvivl om din beslutning.

Hvis du drømmer om at tilføje en kvist eller nye tagvinduer ved samme lejlighed, tager vi naturligvis dette med i vores betragtninger og tilbud. Vi sørger også for ny loftsisolering og efterisolering, så alt lever op til nye regler og standarder for energibesparelser. 

Vi udfører også reparationer af tage, helt ned i småopgaver som udskiftning af en enkelt revnet tagplade eller lignende.

Tagarbejde i København og på Sjælland. Store og små opgaver. Nyt tegltag, nyt eternittag, nyt tagpaptag, nyt ståltag.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. 

Alt i tømrerarbejde udendørs såvel som indendørs. Skal du have nyt tag på huset, ændret ruminddelingen eller have bygget en ny terrasse? Skal hele huset eller lejligheden renoveres eller har du brug for en tilbygning?

Vi påtager os små som store opgaver i København og på hele Sjælland.

 

  Tømrer i Faxe Ladeplads

  Jahn Tømrer og Entreprise ApS er en mindre tømrervirksomhed med adresse i Faxe Ladeplads på Sydsjælland. Vi kører gerne til opgaver på hele Sjælland, og en stor del af vores kunder kommer fra Københavnsområdet.

   

  Kontaktinfo

  Hestehavevej 11
  4654 Faxe Ladeplads

  Følg os på Facebook