Ombyg/tilbyg

Passer din bolig ikke helt til dine behov? Måske er familien vokset, så du har brug for en tilbygning. Eller måske er børnene er flyttet hjemmefra, så du kan indrette dig anderledes, rive en væg ned, så du får en større stue, udvide badeværelset eller noget helt tredje.

Jahn Tømrer og Entreprise ApS er med dig hele vejen i dit byggeri. Vi bygger tilbygningen, der passer perfekt til den eksisterende bolig. Vi sørger for den totalrenovering, der gør dit hus til din drømmebolig.

Vi tager os af hele entreprisen, så du føler dig tryg ved processen. En aftale er en aftale – og vi sørger for at prisen holder. 

Når det kommer til en omfattende renovering eller et større byggeri, så er det utrolig vigtigt, at vi har aftalerne godt på plads fra begyndelsen. Vi tager en grundig snak med dig og danner os det store overblik. Vi indhenter priser fra andre faggrupper og giver dig et samlet tilbud. Forventningsafstemningen er vigtig, så vi kan levere et resultat, der både lever op til dine krav og behov og holder sig inden for dit budget.

Vi har dygtige samarbejdspartnere inden for de andre håndværksfag, så vi kan sørge for, at byggeprocessen kommer til at glide gnidningsfrit og effektivt.

Totalrenovering af hus eller lejlighed i København og på hele Sjælland.

Ombygning eller tilbygning i København og på hele Sjælland.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. 

Alt i tømrerarbejde udendørs såvel som indendørs. Skal du have nyt tag på huset, ændret ruminddelingen eller have bygget en ny terrasse? Skal hele huset eller lejligheden renoveres eller har du brug for en tilbygning?

Vi påtager os små som store opgaver i København og på hele Sjælland:

 

  Tømrer i Faxe Ladeplads

  Jahn Tømrer og Entreprise ApS er en mindre tømrervirksomhed med adresse i Faxe Ladeplads på Sydsjælland. Vi kører gerne til opgaver på hele Sjælland, og en stor del af vores kunder kommer fra Københavnsområdet.

   

  Kontaktinfo

  Hestehavevej 11
  4654 Faxe Ladeplads

  Følg os på Facebook