Snedker

Har du brug for en professionel snedker til en opgave i København eller et sted på Sjælland?

Jahn Tømrer og Entreprise ApS udfører omhyggeligt og smukt snedkerarbejde. Det er de sidste detaljer, der gør, at projektet afrundes og ser perfekt ud. I tømrersprog kalder vi det ”god finish”. Ofte er det de sidste detaljer, der kan være svære at få gjort, når man kaster sig ud i et gør-det-selv-projekt. Det har du sikkert oplevet hos venner eller bekendte.

Med en professionel og grundig snedker er du sikker på, at de sidste fodlister, paneler og gerigter om døre og vinduer sidder pænt, så du kan glæde dig over et helt færdigt og smukt resultat.

Vi sætter også køkkener op og reparerer indvendige døre.

Ved alt snedkerarbejde er hemmeligheden at arbejde grundigt, akkurat og præcist. Her er ikke plads til sjusk eller den næstbedste løsning. For en dedikeret snedker er kun det perfekte godt nok, og vi vil hellere lave det om end at aflevere noget, vi ikke selv er tilfredse med.

Snedkerarbejde udføres for private, såvel som erhvervskunder på hele Sjælland. Ring i dag, så vi kan lave en aftale!

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Alt i tømrerarbejde udendørs såvel som indendørs. Skal du have nyt tag på huset, ændret ruminddelingen eller have bygget en ny terrasse? Skal hele huset eller lejligheden renoveres eller har du brug for en tilbygning?

Vi påtager os små som store opgaver i København og på hele Sjælland:

 

  Tømrer i Faxe Ladeplads

  Jahn Tømrer og Entreprise ApS er en mindre tømrervirksomhed med adresse i Faxe Ladeplads på Sydsjælland. Vi kører gerne til opgaver på hele Sjælland, og en stor del af vores kunder kommer fra Københavnsområdet.

   

  Kontaktinfo

  Hestehavevej 11
  4654 Faxe Ladeplads

  Følg os på Facebook